Sadelmager på Sjælland

Om mig

Tilpasning af sadler, omstopning og reparation udføres hurtigt og professionelt på din opstaldningsadresse.

Om mig

Jeg hedder Signe Dreyer og jeg er uddannet sadelmager gennem The Society of Master Saddlers fra Capel Manor College lidt nord for London. Her har jeg taget en uddannelse i læderarbejde, hvor jeg bl.a. har lavet flere sadler helt fra bunden, samt forskellige trenser, kandarer, seletøj og meget andet. Jeg er lidt af en nørd og elsker at kæle for detaljen.

I England tog jeg også et kursus i sadeltilpasning, og efterfølgende har jeg arbejdet med sadeltilpasning, nysalg af sadler, justeringer, reparationer osv. i etablerede sadelmagervirksomheder.

Jeg arbejder målrettet imod at blive ”Master Saddler”. Dette kræver mindst syv års erfaring med håndværket samt at man stiller op til den årlige ”National Saddlery Competition” i Saddlers’ Hall i London (og hiver priser hjem). I september 2021 stillede jeg for første gang op med en sadel – og vandt!

min filosofi er, at en Korrekt Sadel skaber harmoni & tillid

Min passion for heste startede tidligt i barndommen og den er ikke blevet mindre med årene. Jeg er en aktiv hobbyrytter, som nyder en god tur i skoven, men som også rider dressur på min søde palomino Arne. Min tilgang til hestene er rolig og tålmodig og jeg inviterer dem til at være nysgerrige og snuse til sadler, måleinstrumenter ol.

Heste er nogle fantastiske væsner som gennem årtusinders avl og menneskeindflydelse er blevet enormt samarbejdsvillige. Derfor mener jeg også, at de fortjener de bedst mulige forudsætninger for at bære rundt på os. Den korrekte sadel kan skabe et smukt og harmonisk bindeled imellem hest og rytter, mens den forkerte sadel kan være fatal for equipagens tillidsbånd. I min rådgivning omkring valg af sadel lægger jeg derfor meget vægt på, at sadlen skal passe både hest og rytter. Det hele skal stemme overens før noget af det kan fungere.

De heste der avles nu om dage ser væsentligt anderledes ud end de gjorde for bare 15 år siden. Desværre har ikke alle sadler fulgt med udviklingen og særligt længden er en udfordring for de moderne kompakte sportsheste.
Derfor forhandler jeg Sommer sadler som b.la. er specialister i at lave ultra korte sadler.
Du er altid velkommen til at ringe til mig og få en snak om din egen sadel eller køb af en ny.

Sadelmager på sjælland arbejder

Galleri