Sadler til salg

Sadler jeg sælger

Dreyer's Sadelmageri forhandler nye sadler fra Remos og Sommer, og jeg tager også sadler i kommission til videresalg, samt sælger brugte sadler i god stand.

Sadler til salg

SOMMER sadler

Sommer sadlerne giver uendeligt mange muligheder for tilpasning og specialdesigns. De laves i Tyskland, og alle materialer er fremstillet i Europa efter højeste standarder. Sommer er opbygget på en fleksibel kunststofbom som kan bomændres fra ultra-smal til mega-bred og tilbage igen – lige så mange gange det skal være, uden at bommen tager skade heraf.

Derfor kan man roligt købe en Sommer til en unghest eller en hest som ændrer facon ofte. De mange forskellige panel-designs giver mulighed for at vælge den facon, som passer bedst til din hest. Særligt det ekstra-korte protection-compact panel (35 cm i 16,5”) er meget eftertragtet til den moderne, kompakte sportshest, hvor den korte anlægsflade kan være den største tilpasningsmæssige udfordring.

Sommer sadler laves på bestilling efter specialmål og kan designes komplet efter dine ønsker hvad angår farver, materialer, syninger, beslag, valg af knæstøtte osv. Sadlen konstrueres således at undersiden (panelerne og gjordsystemet) laves efter hestens mål og oversiden (sædet og klapperne) laves efter rytterens mål.

Priser fra 18.900 kr.

Video demoer af sommer sadler

REMOS sadler

Remos er en billigere produktlinje fra Sommer. De er lavet af der samme europæiske læder og på den samme fleksible kunststofbom, men de er produceret i Rumænien, hvor sadlerne massefremstilles. Remos har alle de samme fordele som Sommer sadlerne, men de laves dog ikke på specialmål eller efter særlige farveønsker.

Priser fra 13.900 kr.

Sadler i kommission

Jeg tager også sadler i kommission mhp. salg. Hvis jeg mener jeg kan sælge din sadel, tager jeg den med på kundebesøg, til købere der ønsker at købe brugt. Vi aftaler på forhånd en fast salgspris, og skulle nogen komme med et lavere bud end den aftalte pris, kontakter jeg dig selvfølgelig før jeg går videre med salget. Du betaler et kommissionsgebyr på 30% af salgsprisen. Vi indgår en kommisionsaftale af et års varighed. Skulle det ikke lykkes mig at sælge din sadel, kan vi tage en snak om hvorvidt du ønsker sadlen tilbage eller ønsker kommissionsaftalen forlænget. Afbryder du kommisionsaftalen inden der er gået et år, koster det 500 kr. i afbrydelsesgebyr.